Home > Noticies

Celebració 23 aniversari Centre d`Eivissa

Ahir, dia 9 de març, es van celebrar els 23 anys de l`obertura del centre de Projecte Home Balears a Eivissa.

Des dels inicis de Projecte Home Balears, en 1987, l`entitat ha rebut a tots els residents d`Eivissa que necessitaven tractament professional en els centres de Mallorca, fins que al març de 2000 es va inaugurar el centre d`Eivissa a un local del carrer Carles III, passant després al local actual del carrer Aubarca.

Projecte Home Balears basa la seva activitat en el tractament d`addiccions a totes les persones que el sol·liciten i al seu entorn soci familiar, així com també a la prevenció, formació i recerca en a l`àmbit de les addiccions.

L`acte de celebració va estar carregat d`emocions, alegries, històries d`esforç i superació en el Centre de Tractament Integral d`Eivissa.

Famílies, amics, persones usuàries i professionals compartirem un horabaixa intens, on poguerem gaudir d`un espai per a poder celebrar aquest aniversari.

A més, es van exposar quadres on les persones participants i les seves famílies van voler mostrar els seus sentiments i estat d`ànim amb aquestes obres que a més, han volgut explicar a totes les persones que varen participar a l`acte.


Enhorabona a tota la família de Projecte Home Balears d`Eivissa, i especialment a totes les persones que cada dia lluiten per a tenir una vida millor.

 

Equip del CTi d¡`Eivissa, juntament amb Carmen Jiménez i Antoni Parets membres de la direcció de PHB

Info Cookies

Usem cookies, creiem que ajuda a tenir millors experiències web. Prem AQUÍ   per a més informació
Rebutjar Acceptar