Home > Com col·laborar?

Fes-te voluntari

Projecte Home Balears és una entitat sense ànim de lucre, de manera que necessitem de la col•laboració de les persones que creguin en segones oportunitats, i que la vida val la pena viure-la sense drogues. Si vols ajudar-nos, posa’t en contacte amb nosaltres. Segur que pots ajudar-nos, ja sigui en l’àrea terapèutica o d’administració.Dades personals

Accepto la política de Privadesa

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 , de 13 de desembre , de Protecció de Dades de Caràcter Personal , PROJECTE HOME BALEARS (format per FUNDACIÓ NOUS VENTS , FUNDACIÓ PROJECTE JOVE , FUNDACIÓ PROJECTE HOME BALEARS, GESTORA PROJECTE HOME SÓN MORRO SL i PROJECTE HOME INSERCIÓ SL) , comunica als usuaris del lloc web www.projectehome.com , així com als que les dades facilitades mitjançant la nostra pàgina web mitjançant els corresponents formularis i els correus electrònics rebuts i que tenen la consideració de dades de caràcter personal , seran incorporades a fitxers la responsabilitat correspon a PROJECTE HOME BALEARS , amb la finalitat de poder gestionar el servei sol · licitat, contestar la sol · licitud i / o tramitar seva petició .

Aquests fitxers es troben inscrits en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades d’acord amb la legislació vigent i normativa de desenvolupament . Els usuaris garanteixen i responen , en qualsevol cas , de la veracitat , exactitud , vigència , autenticitat , pertinència i no excessivitat de les Dades Personals proporcionades , i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades .

En aquells casos on per realitzar una sol · licitud sigui necessari emplenar un formulari i fer un ” clic ” al botó d’enviar , la realització del mateix implicarà necessàriament que ha estat informat i ha atorgat expressament el seu consentiment al contingut de la clàusula annexada a aquest formulari o acceptació de la política de privacitat .

 * Actualment, els donants particulars poden desgravar-se un 25% de la donació a la Declaració d'IRPF