Home > Coneix-nos

Reconeixements

Les administracions públiques, a través del nostre president, han reconegut la tasca realitzada durant tots aquests anys, atorgant premis i distincions com el Ramon Llull (1997) concedit pel Govern dels Illes Balears, la Medalla d’Or de la Ciutat de Palma (2002), la Medalla d’Or del Consell de Mallorca (2005) i la Medalla d’Or de la Comunitat Autònoma (2007). A més hem estat distingits amb l’Encomana d’Isabel la Catòlica (2002) atorgada per S. M. El Rei. El 2008, rep la Creu Blanca al Mèrit Policial i el 2010, la medalla al mèrit professional del Col·legi de Metges.

El febrer de 2011 Projecte Home Balears Rep El Premi Plata d’Excel·lència en la Gestió. EFQM.

En 2012 rep el reconeixement d`Euro TC, en 2013 Tomeu Català és nomenat Membre d`Honor del CEESIB (Col·legi d`educadors Socials de IB), en 2017 Tomeu Català rep el premi a la innovació social del Consell de Mallorca reconeixent la seva trajectòria personal. El centre de Menorca de Projecte Home Balears rep també en 2017 la medalla de bronze al mèrit social penitenciari, en 2018 PHB rep el premi de la CEDE al Compromís social, el 2019 el reconeixement de la Real Acadèmia de Medicina dels Illes Balears per la seva destacada labor en resposta a la problemàtica social de les drogoaddiccions. Tomeu Català per la seva part i també el 2019, va rebre el premi ONCE solidaris per la seva humilitat i lliurament als altres.

Tot aquest treball ha estat possible mantenint viu l’esperit de l’organització, amb el mateix entusiasme i compromís amb què vam començar, sabent sempre a qui ens devem, confiant en les capacitats personals de cadascuna de les persones que han acudit als nostres centres, i que són els autèntics protagonistes del nostre dia a dia.

Joan Monse, expert comunicador  i amic de Projecte Home Balears, ens dedica unes paraules de suport i reconeixement. 

Info Cookies

Usem cookies, creiem que ajuda a tenir millors experiències web. Prem AQUÍ   per a més informació
Rebutjar Acceptar