Home > Contactan's

Necessites ajuda?

No dubtis a fer el primer pas per a combatre qualsevol addicció. En Projecte Home Balears t'oferim ajuda, assessorament i, si és necessari, un tractament rigorós, eficient, de qualitat i adaptat a la teva necessitat.

PHB té més de 32 anys d'experiència en el tractament de problemes d'addicció. Per això oferim més de 25 programes terapèutics, adaptats a pacients i als seus familiars, ajudant-los a recuperar una vida saludable i equilibrada.

PHB és una porta oberta a l'esperança, a la vida. Aquí tens una sèrie d'instruments, programes, camins, per a ajudar-te i fer realitat aquesta esperança, que és saber i viure l'experiència diària que és possible sortir del món de les addiccions.

Si ho necessites, crida'ns.

Seu central

Centres de tractament i serveis administratius.

  • Projecte Home, 4. 07007 Palma de Mallorca. España.
  • Tel: 971 793 750
  • Whatsapp: 667 695 110
  • info@projectehome.com
  • Autobus EMT núm 24

Centre Ibiza

Informació i diagnòstic per a residents d'Eivissa i Formentera.

Centre de Inca

Informació i diagnòstic.

Centre Menorca

Informació i diagnòstic per a residents de Menorca.

 FORMULARI DE CONTACTE

Si necessites major informació sobre els nostres serveis o vols col·laborar amb la nostra causa, pots emplenar el següent formulari o prendre nota de les nostres dades de contacte:

Protecció de dades:

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 , de 13 de desembre , de Protecció de Dades de Caràcter Personal , PROJECTE HOME BALEARS (format per FUNDACIÓ NOUS VENTS , FUNDACIÓ PROJECTE JOVE , FUNDACIÓ PROJECTE HOME BALEARS, GESTORA PROJECTE HOME SÓN MORRO SL i PROJECTE HOME INSERCIÓ SL) , comunica als usuaris del lloc web www.projectehome.com , així com als que les dades facilitades mitjançant la nostra pàgina web mitjançant els corresponents formularis i els correus electrònics rebuts i que tenen la consideració de dades de caràcter personal , seran incorporades a fitxers la responsabilitat correspon a PROJECTE HOME BALEARS , amb la finalitat de poder gestionar el servei sol · licitat, contestar la sol · licitud i / o tramitar seva petició .

Aquests fitxers es troben inscrits en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades d’acord amb la legislació vigent i normativa de desenvolupament . Els usuaris garanteixen i responen , en qualsevol cas , de la veracitat , exactitud , vigència , autenticitat , pertinència i no excessivitat de les Dades Personals proporcionades , i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades .

En aquells casos on per realitzar una sol · licitud sigui necessari emplenar un formulari i fer un ” clic ” al botó d’enviar , la realització del mateix implicarà necessàriament que ha estat informat i ha atorgat expressament el seu consentiment al contingut de la clàusula annexada a aquest formulari o acceptació de la política de privacitat .