Home > Noticies

Èxit de la 2ª edició de la Regata solidaria "Trofeo Alcudiamar-Projecte Home Balears"

 

Embarcacions de diferents clubs nàutics de l`illa han participat aquest cap de setmana al segon trofeu Alcudiamar - Projecte Home Balears. La regata ha tingut un caràcter solidari, i la seva recaptació s`ha destinat íntegrament a benefici de l`entitat que centra els seus esforços en la prevenció, el tractament i la reinserció social de persones afectades per les addiccions.

La competició, que s`ha desenvolupat durant dues jornades en aigües de la Badia d`Alcúdia, estava adreçada a creuers de la classe OCR/RI. Finalment s`ha imposat com a guanyador absolut l`embarcació Lampo Rosso, capitanejada per Juan Jofre. En segon lloc, ha quedat el Boomerang, embarcació de Damià Jaume, i en tercer lloc el Petit Chasseur d`Oliver Ochse.

El lliurament de trofeus ha comptat amb la presència de Miquel Espinosa, responsable de l`Autoritat Portuària d`Alcúdia, Luis Sevillano, capità marítim d`Alcúdia, José Escalas, capità marítim de Palma, Bartomeu Bestard, CEO d`Alcudiamar, Mónica Lorenzo, expansió manager de Just Fuel, Domingo Bonnin, batle d`Alcúdia i Jesús Mullor, president executiu de Projecte Home Balears.

Aquest esdeveniment solidari organitzat per Alcudiamar ha comptat amb la col·laboració institucional de l’Ajuntament d’Alcúdia, l’Autoritat Portuària de Balears, Capitania Marítima i Salvament Marítim. El patrocinador oficial ha estat Just Fuel, empresa líder al sector de les estacions de servei i centres de rentat a nivell nacional.

 

 

Veure Galeria d`imatges

Info Cookies

Usem cookies, creiem que ajuda a tenir millors experiències web. Prem AQUÍ   per a més informació
Rebutjar Acceptar