Home > Noticies

Km. Solidari a benefici de Projecte Home Balears

 

El col·legi St. Antoni Abat va organitzar al llarg dels dies 25 i 26 de maig l`esdeveniment “Kilòmetre Solidari” a benefici de Projecte Home Balears.

Per a això es van utilitzar dues cintes per a córrer ininterrompudament i recorrent la major distància possible durant les vuit hores que va durar  l`esdeveniment.

És la cinquena col·laboració del col·legi Sant Antoni Abat amb PHB, en les quatre primeres es va organitzar una carrera solidària, però aquest any degut a la crisi sanitària que estem vivint van decidir tranformar la seva col·laboració en aquest format. Cada persona que va voler, alumnes, professors i altre personal del centre, va poder córrer en la cinta durant un minut fent una aportació de 2 euros solidaris.

L`activitat es va realitzar al pati del centre escolar entre les més estrictes mesures d`higiene i seguretat i va tenir com a objectius principals potenciar la solidaritat i prevenir conductes nocives per a la salut, així com, donar a conèixer el treball que exerceix Projecte Home Balears.

El nostre agraïment a Prinsotel, que ha va prestar les cintes per a córrer i a Agromart que va aportar la fruita perquè els i les participants en la prova recuperessin forces i d`aquesta manera fomentar els hàbits saludables.

"Dedica un minut del teu temps als altres"

!!Moltíssimes gràcies al col·legi Sant Antoni Abat i a totes les persones que d`alguna manera o una altra van fer possible l`esdeveniment!!

 

De esquerra a dreta: Pilar Ruano, dpt. pastoral col·legi Sant Antoni Abat, Jesús Mullor president executiu de PHB, Magdalena Gomila, directora general del col·legi Sant Antoni Aba, Pedro Munar, professor d` educació física.

Info Cookies

Usem cookies, creiem que ajuda a tenir millors experiències web. Prem AQUÍ   per a més informació
Rebutjar Acceptar