Home > Noticies

Presentació Memoria PHB 2020

Demà dissabte 26 de juny se celebra el Dia Internacional de la lluita contra l`ús indegut i el tràfic il·lícit de droga, establert per l`Assemblea General de les Nacions Unides en 1987, serveix per a recordar l`objectiu convingut pels estats membres de les Nacions Unides de crear una societat internacional en la qual no es facin servir indegudament les drogues.

Projecte Home Balears per a donar més rellevància encara si cap al treball realitzat al llarg de l`any passat ha presentat la seva memòria anual d`activitats.
Per part de Projecte Home Balears han intervingut: Jesús Mullor, President Executiu de l`entitat, Bartomeu Català, President de les fundacions de PHB i Mercé Pallicer, Directora de la Comunitat Terapèutica Casa Oberta.

La compareixença s`ha centrat en dos aspectes:
o Presentació de la memòria anual 2020 Projecte Home Balears
o Les comunitats terapèutiques en PHB.
 
 
Avui també s`ha presentat a les 10 del matí per via telemàtica l`Informe de l`Observatori 2020 de l`Asociación Proyecto Hombre. En la qual Jesús Mullor Presidente Executiu de PHB ha intervingut en qualitat de director de l`Observatori Nacional de Proyecto Hombre, analitzant els perfils i dades de consum que es van donar l`any 2020 en els centres de PH de tot el territori espanyol.
 

Així mateix l`Asociación Proyecto Hombre ha estat designada per les Nacions Unides per a parlar en un cim d`àmbit internacional, posant de manifest que a més dels governs i estats, la societat civil cada vegada té major rellevància en el treball de les addiccions, influint cada vegada més en els principals fòrums de debat i decisió, com un treball continuat i a llarg termini està donant els seus fruits i com la APH es va consolidant com a model referent a nivell mundial.
L`acte ha tingut lloc lloc en la seu de Nacions Unides a Viena avui divendres 25 a les 13.30.
 
 
 
 

Info Cookies

Usem cookies, creiem que ajuda a tenir millors experiències web. Prem AQUÍ   per a més informació
Rebutjar Acceptar