Home > Què fem > Programes Terapèutics

Programes per a persones adultes

Programa Base


El Programa Base, situat a la finca de Ses Sitjoles al terme municipal de Campos, és un programa educatiu i terapèutic, de caràcter residencial.
La seva finalitat és ajudar a les persones adultes a viure allunyats del consum de drogues, tot aconseguint un creixement, una maduració i una autonomia personal.
En aquest Programa Base es treballen reiteradament els [...]

C.T Casa Oberta i Reinserció Nou Dia


Es tracta d`un dispositiu residencial per a persones consumidores de drogues i que al mateix temps poden estar en tractament amb metadona.
Aquest programa també admet a persones usuàries que presentin una patologia dual, sempre que això no sigui impediment per dur a terme el programa en règim de comunitat terapèutica.
Casa Oberta dona resposta a un [...]

Centre Andana


Andana és un programa residencial, de caràcter sanitari, dirigit a persones que precisen d`un procés de desintoxicació, deshabituació i contenció del consum de drogues.
El seu objectiu és aconseguir l`abstinència i, després, treballar la motivació per realitzar el tractament de la seva addicció un cop s`hagi obtingut [...]

Horabaixa


Programa Horabaixa va dirigit a persones consumidores de drogues, que posseeixen prou recursos personals i socials, per a realitzar un procés terapèutic en paral·lel, amb una vida normalitzada i sense necessitat d’allunyar-se del seu entorn habitual.
L`activitat terapèutica es fonamenta especialment en el treball grupal i s`estructura en fases. Així, es [...]

Centre de dia Arrels


Arrels és un programa que està dirigit específicament a persones que, estant en tractament en programes ambulatoris, precisen d`un reforç que els faciliti el procés de rehabilitació. A PHB se`ls ajuda a prendre consciència de la seva addicció i se`ls motiva per realitzar un canvi en el seu estil de vida.
Els destinataris són persones [...]

Programa Eureka


Programa de tractament d`addiccions comportamentals
Les addiccions comportamentals són activitats quotidianes i hàbits de conducta aparentment inofensius que poden convertir-se en addictius i interferir greument en la vida de les persones afectades. Els qui pateixen una addicció comportamental tenen una necessitat cada vegada major de repetir la conducta per a aconseguir la [...]

Programa Itaca (Tractament de l`alcoholisme)


El programa Ítaca té com a objectiu donar una resposta a les persones que presenten problemes d`alcoholisme.
La seva finalitat és múltiple: que puguin assolir i consolidar l`abstinència en el consum de l`alcohol, facilitar-los una incorporació social i familiar, d`acord amb els valors de l`autonomia personal i preparar-los per a la integració [...]

Usem cookies, creiem que ajuda a tenir millors experiències web. Prem AQUÍ   per a més informació
Rebutjar Acceptar