Home > Què fem > Programes Terapèutics

Programes per a persones adultes

Programa Base


El Programa Base, situat a la finca de Ses Sitjoles al terme municipal de Campos, és un programa educatiu i terapèutic, de caràcter residencial.
La seva finalitat és ajudar a les persones adultes a viure allunyats del consum de drogues, tot aconseguint un creixement, una maduració i una autonomia personal.
En aquest Programa Base es treballen reiteradament els [...]

C.T Casa Oberta i Reinserció Nou Dia


Es tracta d`un dispositiu residencial per a persones consumidores de drogues i que al mateix temps poden estar en tractament amb metadona.
Aquest programa també admet a persones usuàries que presentin una patologia dual, sempre que això no sigui impediment per dur a terme el programa en règim de comunitat terapèutica.
Casa Oberta dona resposta a un [...]

Centre Andana


Andana és un programa residencial, de caràcter sanitari, dirigit a persones que precisen d`un procés de desintoxicació, deshabituació i contenció del consum de drogues.
El seu objectiu és aconseguir l`abstinència i, després, treballar la motivació per realitzar el tractament de la seva addicció un cop s`hagi obtingut [...]

Horabaixa


Programa Horabaixa va dirigit a persones consumidores de drogues, que posseeixen prou recursos personals i socials, per a realitzar un procés terapèutic en paral·lel, amb una vida normalitzada i sense necessitat d’allunyar-se del seu entorn habitual.
L`activitat terapèutica es fonamenta especialment en el treball grupal i s`estructura en fases. Així, es [...]

Centre de dia Arrels


El centre de dia Arrels és un dispositiu integral d’atenció a les addiccions que està a l’abast de totes aquelles persones que requereixin un tractament personalitzat a les seves característiques i necessitats.
Al centre es poden realitzar diferents activitats educatives, terapèutiques,  d`oci i temps lliure i trobar  un espai on [...]

Programa Eureka


Programa de tractament d`addiccions comportamentals
Les addiccions comportamentals són activitats quotidianes i hàbits de conducta aparentment inofensius que poden convertir-se en addictius i interferir greument en la vida de les persones afectades. Els qui pateixen una addicció comportamental tenen una necessitat cada vegada major de repetir la conducta per a aconseguir la [...]

Programa Itaca (Tractament de l`alcoholisme)


El programa Ítaca té com a objectiu donar una resposta a les persones que presenten problemes d`alcoholisme.
La seva finalitat és múltiple: que puguin assolir i consolidar l`abstinència en el consum de l`alcohol, facilitar-los una incorporació social i familiar, d`acord amb els valors de l`autonomia personal i preparar-los per a la integració [...]

Centres de Tractament Integral


QUÈ SON ELS CTI?
Els Centres Integrals de Tractament (CTI) permeten oferir una major cobertura de serveis, ampliar la oferta de programes existents en el territori, així com una millor adaptació a la problemàtica concreta de cada zona on es presenten, plantejant la intervenció des d’equips multidisciplinars i altament professionalitzats.
QUÈ [...]

Usem cookies, creiem que ajuda a tenir millors experiències web. Prem AQUÍ   per a més informació
Rebutjar Acceptar