Home > Què fem

C.T Casa Oberta i Reinserció Nou Dia

Es tracta d`un dispositiu residencial per a persones consumidores de drogues i que al mateix temps poden estar en tractament amb metadona.

Aquest programa també admet a persones usuàries que presentin una patologia dual, sempre que això no sigui impediment per dur a terme el programa en règim de comunitat terapèutica.

Casa Oberta dona resposta a un col·lectiu de drogodependents, la majoria dels quals es troben en programes d`objectius intermedis, encara que estiguin en disposició d`adquirir uns objectius superiors per a la seva rehabilitació.

El tractament acaba amb una fase de reinserció, anomenada Nou Dia, que ofereix un suport decisiu per a la plena integració social. Essent el seu objectiu final: aconseguir un estil de vida allunyat del món de les drogues i una plena integració social i laboral.

A la vostra esquerra, teniu a Àngela Gonzàlez, terapeuta de Projecte Home Balears, que ens explica el procés de les persones usuàries d`aquest programa. Vora seu, trobam a Rafel, alta terapèutica de Casa Oberta, que ens conta el seu pas per Projecte Home Balears.

Info Cookies

Usem cookies, creiem que ajuda a tenir millors experiències web. Prem AQUÍ   per a més informació
Rebutjar Acceptar