Home > Què fem

Entorn Sociofamiliar

A Projecte Home Balears assessoram i atenem a les persones que conformen l`entorn sociofamiliars de les nostres persones usuàries i a totes aquelles famílies que tenen dubtes o busquen informació sobre qualsevol temàtica relacionada amb les adiccions, amb o sense substància.

Tens Dubtes? Parla amb nosaltres.

 

L`entorn sociofamiliar durant el procés terapèutic

Involucrar i treballar amb l`entorn sociofamiliar és un dels pilars terapèutics de Projecte Home Balears, sense ell no podriem entendre un bon procés de rehabilitació i inserció.

L`entorn sociofamiliar és també protagonista actiu en el procés terapèutic, ja que és el que millor coneix a les persones a les que acompanyen i guien en el procés, i compta, en tot moment, amb el suport dels professionals de l`entitat. Aquest treball abasta des del primer dia i s`estén al llarg de totes les fases que composen l`itinerari terapèutic i de reinserció dissenyat.

Concebem a la família com un sistema interdependent, és a dir, que els progressos terapèutics de la persona usuària no se poden entendre sense els del seu entorn.

 

L`entorn familiar com a agent preventiu

L`entorn sociofamiliar és el que, amb la seva manera de comportar-se, relacionar-se i posicionar-se, té una major capacitat d`influència. Per això hem de ser coherents i actuar d`acord amb el que diem, mostrar una actitud favorable a la salut, ser autocrítics amb els nostres hàbits, i estimular i fomentar la comunicació en l`entorn familiar.

El Servei d`Orientació, famílies i addiccions (SOFIA) és un servei especialitzat que engloba totes les activitats adreçades a l`entorn sociofamiliar.

Podem oferir-te assessorament relacionat amb actuacions de prevenció, dispositius de suport a les famílies, etc.

Ens trobareu a:

Tel. 971 793 750/ 699307531/699307529
Email: sofia@projectehome.com

 

  

Tomeu Català, President de les tres fundacions que donen suport a PHB, ens xerra del paper important que juguen les famílies en aquest entorn.

Olga Olivé tècnica de prevenció ens explica el funcionament de l`escola de famílies a PHB.

Info Cookies

Usem cookies, creiem que ajuda a tenir millors experiències web. Prem AQUÍ   per a més informació
Rebutjar Acceptar