Home > Què fem

Prevenció comunitària

Xarxes de prevenció comunitària

Per Prevenció Comunitària entenem, des PHB, la capacitat de mobilitzar la comunitat per realitzar un conjunt d`actuacions consensuades, programades i coherents, per assolir uns objectius comuns, en aquest cas, la prevenció de les addiccions.

La intervenció es realitza des de diferents àmbits: des de l`escola, passant per la família i arribant fins a la comunitat, implicant així a institucions i a tots els agents socials.

Aquests programes s`emmarquen en la línia de prevenció de la salut, els hàbits saludables, la família, la importància de les relacions, els actors de prevenció o els factors de risc...

PHB coordina i treballa, en aquest àmbit comunitari, amb els diferents agents socials amb un objectiu primordial: crear xarxes de prevenció comunitària.

En aquesta iniciativa s`ofereix informació i formació als agents socials i s`estableixen els vincles necessaris i els protocols de derivació.

Convé tenir en compte que les relacions familiars són un factor de prevenció fonamental, però també, i al mateix temps, poden convertir-se en els principals factors de risc.

Per atendre qualsevol demanda informativa o concretar una actuació a les institucions, des dels ajuntaments a altres entitats de caràcter local i social, estem a disposició.

Contacta con PHB
•Tel.  971 793 750 )
•Correu electrònic sofia@projectehome.com

 

 

 

Info Cookies

Usem cookies, creiem que ajuda a tenir millors experiències web. Prem AQUÍ   per a més informació
Rebutjar Acceptar