Home > Què fem

Prevenció escolar

Aprendre les habilitats necessàries per a la vida

Les conductes de risc, relacionades amb el consum de substàncies o l`addicció a les tecnologies, sol iniciar-se durant l`adolescència i la joventut. En aquest àmbit, PHB disposa de diferents programes de prevenció per a el segment educatiu i escolar.

Són programes adaptats i validats a nivell nacional i amb resultats provats. A més, aquests programes de prevenció, tant universal com selectiva, formen part del pla tutorial dels centres educatius.


Assessoram i formam al professorat en un conjunt d`activitats de prevenció, amb recursos i materials específics. Tot això amb l`objectiu que siguin aquests mateixos centres i professors els que duguin a terme les activitats amb els alumnes a les aules o en les tutories.

Abastam diferents temàtiques, com, per exemple:


• La informació bàsica sobre els perills del consum de l`alcohol i drogues.
• La prevenció del mal ús, abús o addicció a les tecnologies digitals o a través d`elles.
• Continguts relacionats amb el desenvolupament les habilitats socials, la gestió emocional o la resolució de conflictes. Elements entesos com a factors de protecció davant possibles conductes addictives.


El nostre compromís és oferir als adolescents i joves informació veraç i important i, alhora, facilitar-los l`aprenentatge de les habilitats necessàries per a la vida: les socials, una adequada autoestima o l`aprenentatge de la gestió emocional…

Contacta amb PHB

•Tel. 971 793 750
•E-mail  sofia@projectehome.com

Info Cookies

Usem cookies, creiem que ajuda a tenir millors experiències web. Prem AQUÍ   per a més informació
Rebutjar Acceptar