Home > Què fem

Prevenció laboral

La prevenció millora la productivitat

Són molts els motius que sustenten la necessitat de desenvolupar accions en les empreses i els centres de treball per a la prevenció i l`abordatge del consum de drogues.

En aquesta línia, PHB coincideix amb el compromís empresarial d`atendre la prevenció com la millor inversió per al desenvolupament de les òptimes relacions laborals.

El consum de substàncies en les empreses té importants i greus repercussions en termes de seguretat, productivitat, absentisme laboral, expedients disciplinaris, etc.

Les empreses són un fidel reflex de la societat, i la presència en aquestes organitzacions de persones treballadores consumidores de drogues guarda una proporció similar a la de la població general.

Aquesta realitat ens ha permès constatar, de primera mà, les repercussions negatives d`aquesta problemàtica en l`àmbit del treball. I, al contrari, hem observat com la prevenció ha funcionat de manera molt positiva, en el coneixement, impacte i pronòstic, en aquelles empreses que es comprometen activament en el tractament, la prevenció i la cura dels seus empleats.

Per a realitzar qualsevol sessió informativa o concretar una actuació a les empreses i associacions empresarials, ens tenen a disposició.

Projecte Home treballa en la prevenció de consums en l`entorn laboral. Aquest vídeo pretén fer-nos veure que aquesta normalitzat el consum d`alcohol o altres substàncies en el treball i que pot ser causa de riscos i accidents laborals. Prevenir-los és responsabilitat de tots. Veure vídeo.

 

Contacta amb PHB

Tel. 971 793 750
E-mail  sofia@projectehome.com

Sergi Canal, Director Terapèutic i de Recursos Humans de PHB, ens comenta la importància de la prevenció de les conductes addictives al món laboral.

Info Cookies

Usem cookies, creiem que ajuda a tenir millors experiències web. Prem AQUÍ   per a més informació
Rebutjar Acceptar