Home > Què fem

Prevenció

La clau de l`èxit

Per a Projecte Home Balears (PHB) la prevenció és la clau de l`èxit per aconseguir un creixement biològic, psicològic i social dels nostres joves allunyats de les addiccions. Per això necessitem actuar i incidir des de diferents àmbits: implicant al major nombre d`agents socials, sobretot a les famílies i als entorns laborals i educatius.

Les addiccions, tant a substàncies com a les tecnologies, són un problema de salut i de seguretat pública.

Aquesta problemàtica està associada a una varietat de condicions de vulnerabilitat individual i a diversos factors socials. Per aquest motiu,  una de les estratègies essencials a l`hora de reduir la demanda és la prevenció.

El nostre equip de prevenció està dirigit i coordinat per un conjunt de professionals especialitzats en els diferents àmbits de les addiccions.

Les actuacions preventives del consum de drogues i altres addiccions es duen a terme en diferents nivells: institucions, empreses, centres educatius i associacions. Per això, a PHB comptam amb quatre pilars en els quals fonamentam les nostres accions en l`Àrea de la Prevenció:

Olga Olivé. tècnica en prevenció de Projecte Home Balears, ens explica els diferents àmbits d`actuació de la prevención a PHB.

Info Cookies

Usem cookies, creiem que ajuda a tenir millors experiències web. Prem AQUÍ   per a més informació
Rebutjar Acceptar