Home > Què fem

Programa Eureka

Programa de tractament d`addiccions comportamentals

Les addiccions comportamentals són activitats quotidianes i hàbits de conducta aparentment inofensius que poden convertir-se en addictius i interferir greument en la vida de les persones afectades. Els qui pateixen una addicció comportamental tenen una necessitat cada vegada major de repetir la conducta per a aconseguir la satisfacció desitjada.

L`aspecte clau de l`addicció comportamental no és el tipus de conducta implicada, sinó la forma de relació que s`estableix amb ella. L`essencial del trastorn és que la persona addicta perd el control sobre l`activitat triada i continua amb ella malgrat les conseqüències adverses que li produeix.

Dins d`elles es pot reconèixer una llarga llista de comportaments, entre ells: addicció a internet, tecnologies, mòbils, videojocs, treball, jocs d`atzar (presencial i online), sexe, xarxes socials, compres, etc.

El programa Eureka està destinat a persones majors de 23 anys amb un problema d`addicció comportamental primari i l`entorn familiar, soci-laboral així com les seves característiques personals li permetin realitzar un tractament de manera ambulatòria.

Eureka es pot realitzar a Mallorca (Palma, Inca i Manacor), Menorca i Eivissa.

 

DESCARREGAR INFORMACIÓ

 

Info Cookies

Usem cookies, creiem que ajuda a tenir millors experiències web. Prem AQUÍ   per a més informació
Rebutjar Acceptar