Altres iniciatives

Projecte Home Balears, conscient de la realitat del seu entorn, ha posat en marxa projectes més amplis que l’ajuden a complir les seves finalitats fundacionals, com són la formació, la investigació i la inserció laboral, i alhora ajudar al finançament dels tractaments i la prevenció de conductes addictives.

Gestió de les boies de fondeig a Formentor

http://www.boiesformentor.org/

Fundació Nous Vents-Projecte Home Balears será l` encarregada fins l`any 2019 de la gestió del camp de boies preexistent per a fondeig regulat d` embarcacions a un tram de costa de la badia de Formentor al térme municipal de Pollença.


Objectiu

L`objectiu d`aquesta iniciativa és implantar un mecanisme de protecció de la posidònia, planta marina exclusiva del mar Mediterrani i de gran valor ecològic. Pel que no es permet tirar l`ancora en el camp de boies.

Gestió

La gestió dels fondeijos controlats en la badia de Formentor la durà a terme la Fundació Nous Vents- Projecte Home Balears. La Fundació Nous Vents pertany a Projecte Home i té per objecte la reinserció laboral de persones en risc d`exclusió social. Projecte Home Balears, per la seva banda, és una ONG especialitzada en el tractament i rehabilitació de drogodependientes. Així, la gestió d`aquest projecte no té ànim de lucre: els beneficis es destinaran a la causa social de l`entitat.

Tarifes i requisits:

-TARIFES:

Tarifes boies Formentor

Segons disponibilitat

-REQUISITS boies BLAVES:

a) Presentar DNI i certificat d`empadronament en el municipi de Pollensa.

b) Utilització Limitada a 24 hores.

c) Atorgament per ordre d`arribada fins a completar les 15 boies assignades.

Contacte:

Els vaixells podran comunicar-se directament amb el nostre Patró de la barca Nova Natura II al telèfon 606-090-131 o pel canal 71 o cridar als telèfons de les nostres oficines administratives en horari de treball ( Dilluns a divendres de 9 am a 3 pm): 971-793-750 (extensió 42-44) o 628-13-12-90.

 

  1. Descarga PDF