Home > Transparència

Transparència

Transparència, honestedat i professionalitat

PROJECTE HOME BALEARS fa de la transparència un dels seus valors característics, perquè l`honestedat amb un mateix i amb els altres és un principi bàsic en l`exercici de la nostra activitat.

Aquest compromís implica la utilització dels canals de comunicació, dels recursos i dels processos de treball, d`acord a una gestió transparent, responsable i eficaç.

Els comptes clars són fonamentals per a donar una resposta efectiva al treball solidari que duem a terme, perquè el finançament a través de fons públics, privats, propis, a les aportacions solidàries de particulars i socis, requereix que tots els nostres comptes siguin auditades anualment i de forma periòdica.

Aquesta intervenció es realitza d`acord amb les més estrictes normes comptables, de professionalitat i confidencialitat. Totes elles amb els segells de certificació i independència que ho acrediten.

El nostre objectiu és incrementar constantment l`eficàcia, l`eficiència i l`efectivitat de totes les activitats desenvolupades per PHB. Per això hem desenvolupat un conjunt de programes terapèutics, que responen a un mateix objectiu: donar una solució eficaç a les persones que sofreixen el problema de les addiccions. I tots són programes terapèutics de qualitat, fruit de la recerca i la innovació.

Es tracta, en definitiva, de proporcionar la millor resposta al que la societat balear demanda i espera de PHB, ara i en el futur.

Aquest és el nostre repte i el nostre compromís.

 Pla Estratègic 2019-2022

Info Cookies

Usem cookies, creiem que ajuda a tenir millors experiències web. Prem AQUÍ   per a més informació
Rebutjar Acceptar