Home > Noticies

Zafiro hotels signa un conveni d`adhesió al Programa Incorpora a través de Projecte Home Balears

 

El passat 11 de febrer de 2019, ZAFIRO HOTELS i PROJECTE HOME BALEARS, van signar un acord de col·laboració a fi de fomentar la contractació de persones en risc d`exclusió social a les Illes Balears.

Gràcies a aquest acord, ZAFIRO HOTELS rebrà l`assessorament especialitzat del GRUP INCOPORA BALEARS sobre subvencions i ajudes a la contractació de persones amb dificultats d`ocupació, suport en els processos de selecció i seguiment post-inserció.

Per part seva, ZAFIRO HOTELS compartirà amb l`entitat les ofertes de treball disponibles, facilitant informació sobre l`acompliment de les persones contractades i participant del procés d`avaluació del programa.

A la signatura del conveni van estar presents Elena Alzamora Cañero, Directora Corporativa de Recursos Humans de ZAFIRO HOTELS i Jesús Mullor Román, President Executiu de PROJECTE HOME BALEARS. Tots dos van expressar la seva gran satisfacció per la signatura d`aquest conveni, a través del qual, es facilitarà la integració laboral dels col·lectius més vulnerables.

 

 Jesús Mullor Román (President Executiu de PROJECTE HOME BALEARS) i Elena Alzamora Cañero (Directora Corporativa de ZAFIRO HOTELS)