Agenda

Xerrada Col·loqui: L`ocupabilitat en el sector turístic post pandèmia: nous reptes i oportunitats.

08 Jun 2021

Si vols conèixer els nous reptes i oportunitats de l`ocupabilitat en el sector turístic no et pots perdre la nostra xerrada col·loqui el proper dijous 10 de juny a les 11:30 hores, via streaming.La inscripció és gratuïta prèvia reserva al telèfon: 608 253 211 o al mail: cbeltran@projectehome.com.    

Obertura del mercadet de Son Bugadelles

14 May 2021

Després d`un parell de mesos d`aturada, dissabte que ve 22 des reobrirà el mercats ambulants de Son Bugadelles. Si ets venedor o venedora consulta aquí la normativa.   Si ets visitant consulta aquí la normativa.    

Rèquiem de Rèquiems en la Catedral de Mallorca

23 Mar 2021

La Catedral de Mallorca acollirà dilluns que ve 29 de març, a les 20.30 hores, el tradicional concert que Projecte Home Balears ofereix per aquestes dates. En aquesta ocasió, l`actuació, el Rèquiem de Rèquiems, se celebrarà a porta tancada i sense públic.Projecte Home Balears no vol renunciar [...]

Xerrada - Col·loqui: "Els reptes de la intermediació laboral en l`era Covid"

08 Feb 2021

Dijous 18 de febrer de 10.00 a 11.30 celebrarem la xerrada-col·loqui "Els reptes de la intermediació laboral en l`era Covid" via streaming.La inscripció és gratuïta i la podeu realitzar enviant un correu a cbeltran@projectehome.com abans de dimecres 17 de febrer i us farem arribar el link d`accés.  

Suport de l`Ajuntament de Fornalutx per l`any 2020

05 Feb 2021

El municipi de Fornalutx ha contribuït en 2020 a la campanya “Un euro per habitant”, que té com objecte que els Ajuntaments de les Illes participin aportant un euro per cada habitant que hi ha censat al municipi. L`aportació contribuirà a l’equipament i manteniment de la Seu de Projecte Home Balears. L’edifici, ubicat al polígon de Son [...]

Usem cookies, creiem que ajuda a tenir millors experiències web. Prem AQUÍ   per a més informació
Rebutjar Acceptar