Home > Coneix-nos

Presentació

Compromís professional i solidari amb la ciutadania

Qualsevol addicció a substàncies, tecnologies, doctrines o conductes, condueix a la persona a una pertorbació psíquica, que pot desembocar en la seva autodestrucció com a individu i com a ésser social.

Per això, a Projecte Home Balears (PHB), tenim el convenciment profund que la persona que pateixi una addicció és capaç d`afrontar-la, superar- la i reinserir-se a l`entorn social. Per aquest motiu, la missió principal és que la persona passi de l`addicció a l`autonomia personal.

Amb aquest esperit, totalment humanista i on allò realment important és la persona, PHB defineix el seu objectiu: prevenir, tractar i investigar el fenomen de les addiccions, a més de formar professionals capaços d`abordar la problemàtica de manera pragmàtica i eficient.

Els valors que regeixen la filosofia del treball diari de PHB són: la disponibilitat, la responsabilitat, la voluntarietat, la solidaritat i la professionalitat. Tot això des de la consideració positiva de la persona i el respecte a la llibertat individual.

En aquest sentit, tots els programes terapèutics de PHB estan basats en un triple enfocament: biològic, psicològic i social. I aquest triple enfocament respon a la recerca permanent de l’òptim desenvolupament de la persona, estimulant el seu propi coneixement integral i també el del seu entorn.

A continuació, Jesús Mullor, president executiu de PHB,  fa una breu presentació de Projecte Home Balears. 

Info Cookies

Usem cookies, creiem que ajuda a tenir millors experiències web. Prem AQUÍ   per a més informació
Rebutjar Acceptar