Home > Què fem

Inserció Sociolaboral

Orientació i inserció sociolaboral 

Des dels seus inicis, la nostra entitat considera que tot procés de rehabilitació ha de concloure amb un procés d’inserció social ple, que cadascú recuperi el protagonisme de la seva pròpia vida i passi a formar part activa tots els àmbits de la societat.

Oferim 25 dispositius diferents adequats a les necessitats que presenta cada persona usuària i tots persegueixen el mateix objectiu: que la persona passi de la dependència de les drogues a l’autonomia personal. Al llarg de tot el procés de rehabilitació, es dota a la persona usuària de les eines suficients per poder afrontar el procés d’inserció sociolaboral.

Les persones usuàries tenen al seu abast diferents iniciatives que s’adapten a les seves necessitats concretes d’inserció sociolaboral, algunes amb el suport d’entitats publiques i privades.

‘Itineraris integrals d’inserció’ (SOIB-FSE)

Suposa una aposta innovadora per a la inserció sociolaboral de persones desfavorides que es troben en tractament amb motiu d`un problema d`addicció. Hi poden participar tant persones que es troben en situació d`atur com a persones que estan situació de millora d`ocupació. L`objectiu és millorar les competències professionals i personals per aconseguir una inserció laboral plena i efectiva.

Projecte ‘Incorpora de La Caixa’

PHB forma part, per altra banda, del programa "Incorpora de La Caixa" des de l`any 2010. Dirigit a la intermediació i l`orientació laboral amb persones en risc d`exclusió i amb empreses, aquest programa treballa la Responsabilitat Social Empresarial. Actualment, hi participen 13 entitats de les Balears.

Projecte ‘Insola’

El projecte d`Integració Sociolaboral per a persones amb problemes d`Addiccions (INSOLA) suposa una aposta innovadora per la inserció sociolaboral de persones desfavorides que es troben en tractament per un problema addictiu.

El projecte `INSOLA` fomenta des de l`inici l`adquisició i el desenvolupament de competències que afavoreixin l`ocupabilitat en un entorn socioeconòmic que imposa una major flexibilitat en els perfils formatius i professionals, i que desfavoreix especialment al col·lectiu de persones amb problemes addictius, que presenta característiques d`especial vulnerabilitat. Col·lectius com a dones, reclusos, menors i joves, majors de 54 en situació de desocupació, tots susceptibles de càrregues socials, problemes d`habitatge, fills tutelats per l`administració o altres familiars i/o atur de llarga durada, reben una atenció especialitzada en els nostres Centres repartits per tota Espanya.

Altres iniciatives d’inserció laboral 

Contracte manteniment Parcs municipals (Parcs Son Perera i Son Martorell)

Aquest projecte té com a objectiu la integració laboral de persones en tractament per drogodependències i en risc d`exclusió social, mitjançant la gestió i el manteniment de zones verdes municipals.

Els usuaris formen part de l`equip de professionals responsable de la cura i el manteniment de les zones verdes de Son Perera i Son Martorell.

Aquesta experiència permet a persones que han finalitzat el procés de rehabilitació i que tenen un nivell baix de qualificació, adquirir habilitats laborals i experiència professional.

Benfet Serveis i Manteniment 

Benfet Serveis i Manteniment neix per facilitar la inclusió social i integració laboral de persones en risc d`exclusió social, amb baix nivell d`ocupabilitat.

Mitjançant l`acompanyament en la inserció permetrem que aquestes persones puguin millorar les competències professionals, posar en pràctica les habilitats laborals i coneixements tècnics que els permetran accedir a un entorn laboral normalitzat.

Benfet Serveis i Manteniment compta, mitjançant les seves entitats promotores, amb l`experiència de més de 12 anys en el desenvolupament i execució de contractes i serveis amb entitats públiques i privades.

Oferim serveis de manteniment integral tant d`espais naturals com urbans, edificis, instal·lacions, comunitats de veïns, etc.

Informació i contacte:

Telf. Telf. 971 793 750 (ext. 111) – 608 253 211

E-mail: benfetserveis@projectehome.com

 

Ves a projectes d` Inserció.

Info Cookies

Usem cookies, creiem que ajuda a tenir millors experiències web. Prem AQUÍ   per a més informació
Rebutjar Acceptar