Home > Què fem

Investigació

Investigar i donar resposta a la demanda social

A Projecte Home Balears (PHB) la investigació, en l`àmbit de les conductes additives, té un clar objectiu: millorar l`oferta i la qualitat dels programes terapèutics i de prevenció de les drogodependències.

La investigació és bàsica per donar sempre la millor resposta possible a les demandes de la societat en general i de les persones que vénen a la nostra entitat, perquè segueix sent prioritari l`estudi de les mateixes i en tots els nivells.

De la mateixa manera segueix sent important apostar per la prevenció i el tractament terapèutic, perquè no hem d`oblidar que Balears forma part de les comunitats on les prevalences de consum de substàncies són més elevades.

 

Noves demandes, nous reptes

Actualment es plantegen noves demandes i reptes. Els patrons de consum van canviant, edat d`inici, aparició de conductes additives lligades a les tecnologies digitals, ludopaties i altres problemàtiques que van sorgint, fa que tinguem una oberta i vigilant davant les necessitats que la societat.

Això implica que els tractaments i el programes han de proposar nous ajustos i investigacions adequades a aquesta realitat, sempre canviant, que va més enllà d`una visió local. Sempre ben alerta als moviments que a l`àmbit de les addicions es produeixin més enllà de les nostres fronteres.

Per tot això, en la mesura de les nostres possibilitats, impulsem l`elaboració d`estudis, articles i ponències, per part del nostre equip de professionals, així com la col·laboració en matèria de recerca amb altres institucions: organitzacions, empreses i universitats, etc. d`aquesta manera, el nostre compromís és potenciar la capacitat de recerca i la difusió dels resultats de la mateixa.

 

Info Cookies

Usem cookies, creiem que ajuda a tenir millors experiències web. Prem AQUÍ   per a més informació
Rebutjar Acceptar