Què fem?

El compromís de Projecte Home Balears (PHB) amb la societat d’aquesta comunitat es concreta en oferir tractaments, perquè les persones drogodependents puguin viure una vida lliure d’addiccions.

Per donar una resposta a aquesta problemàtica, PHB s’estructura en diverses àrees de treball. Aquesta divisió permet optimitzar els recursos, tot obtenint uns elevats estàndards de satisfacció, tant pel que fa al personal laboral com en l’equip voluntari, en les persones en tractament i en les seves famílies.

 Els programes oferts tenen la finalitat que cada persona recuperi el protagonisme de la seva vida. Per això és important que entengui que el problema no rau en la substància consumida o en l’habitud abussiva, en termes de tecnologies, sinó en un mateix. L’objectiu comú dels tractaments és que cada persona assumeixi el protagonisme de la seva pròpia vida.

Per poder oferir la millor alternativa, les persones que són ateses a PHB, es disposa d’una Unitat de Diagnòstic, en la qual, un equip de professionals determina quina modalitat d’intervenció i quin programa s’ajusta millor a les necessitats de qui demanda l`ajuda.

El procés terapèutic es sustenta sobre tres pilars: la persona en tractament, l`entorn sociofamiliar i el centre. L`entorn sociofamiliar, sempre que n’hi hagi, adquireix una especial importància, ja que constitueix el nucli més proper i directe de la persona en tractament, de cara al seu procés de reinserció social i laboral.

Quan l`entorn sociofamiliar no pot acompanyar la persona en tractament en el seu procés, PHB ofereix un servei residencial per a qui no té aquest suport familiar, o per a qui és resident fora de l’illa de Mallorca.

Què oferim

Col·labora amb nosaltres

Noticies

L` Ajuntament de Deià dóna suport, un any més, a l`activitat de Projecte Home Balears.

02 Dec 2019

El municipio de Deià ha donat suport econòmic , aquest  2019, a l`activitat de Projecte Home Balears. Els diners es destinaran [...]

LEER MÁS

L’Ajuntament de Fornalutx ha contribuït, un any més, a la Campanya 1€ per habitant

26 Nov 2019

El municipi de Fornalutx ha contribuït en 2019 a la campanya “Un euro per habitant”, que té com objecte que els Ajuntaments de [...]

LEER MÁS

Inauguració d`Art per a la Vida-2 a Calvià

08 Nov 2019

Ahir seguint amb l’itinerància de les exposicions d’Art per a la Vida varem inaugurar la mostra a la sala de l’Ajuntament de [...]

LEER MÁS