Què fem?

El compromís de Projecte Home Balears (PHB) amb la societat d’aquesta comunitat es concreta en oferir tractaments, perquè les persones drogodependents puguin viure una vida lliure d’addiccions.

Per donar una resposta a aquesta problemàtica, PHB s’estructura en diverses àrees de treball. Aquesta divisió permet optimitzar els recursos, tot obtenint uns elevats estàndards de satisfacció, tant pel que fa al personal laboral com en l’equip voluntari, en les persones en tractament i en les seves famílies.

 Els programes oferts tenen la finalitat que cada persona recuperi el protagonisme de la seva vida. Per això és important que entengui que el problema no rau en la substància consumida o en l’habitud abussiva, en termes de tecnologies, sinó en un mateix. L’objectiu comú dels tractaments és que cada persona assumeixi el protagonisme de la seva pròpia vida.

Per poder oferir la millor alternativa, les persones que són ateses a PHB, es disposa d’una Unitat de Diagnòstic, en la qual, un equip de professionals determina quina modalitat d’intervenció i quin programa s’ajusta millor a les necessitats de qui demanda l`ajuda.

El procés terapèutic es sustenta sobre tres pilars: la persona en tractament, l`entorn sociofamiliar i el centre. L`entorn sociofamiliar, sempre que n’hi hagi, adquireix una especial importància, ja que constitueix el nucli més proper i directe de la persona en tractament, de cara al seu procés de reinserció social i laboral.

Quan l`entorn sociofamiliar no pot acompanyar la persona en tractament en el seu procés, PHB ofereix un servei residencial per a qui no té aquest suport familiar, o per a qui és resident fora de l’illa de Mallorca.

Què oferim

Col·labora amb nosaltres

Noticies

Reserva la teva plaça al Mercat de 2a. mà de Son Bugadelles.

08 Jan 2021

Es poden fer reserves de places al Mercat de 2a mà de Son Bugadelles enviant un Whatsapp al 672 069 639.Us recordem que s`han de [...]

LEER MÁS

Aquest Nadal Regala Art, Regala Solidaritat

20 Nov 2020

Nadal és l`època més emotiva de tot l`any i per a aquest Nadal "diferent" tenim el regal perfecte, un regal que sorgeix de la [...]

LEER MÁS

Reserva la teva plaça al Mercat de 2a. mà de Son Bugadelles.

06 Nov 2020

A partir del dissabte  7 de novembre es poden fer reserves de places al Mercat de 2a. mà de Son Bugadelles enviant un Whatsapp al 672 069 [...]

LEER MÁS
Info Cookies

Usem cookies, creiem que ajuda a tenir millors experiències web. Prem AQUÍ   per a més informació
Rebutjar Acceptar