Què fem?

El compromís de Projecte Home Balears (PHB) amb la societat d’aquesta comunitat es concreta en oferir tractaments, perquè les persones drogodependents puguin viure una vida lliure d’addiccions.

Per donar una resposta a aquesta problemàtica, PHB s’estructura en diverses àrees de treball. Aquesta divisió permet optimitzar els recursos, tot obtenint uns elevats estàndards de satisfacció, tant pel que fa al personal laboral com en l’equip voluntari, en les persones en tractament i en les seves famílies.

 Els programes oferts tenen la finalitat que cada persona recuperi el protagonisme de la seva vida. Per això és important que entengui que el problema no rau en la substància consumida o en l’habitud abussiva, en termes de tecnologies, sinó en un mateix. L’objectiu comú dels tractaments és que cada persona assumeixi el protagonisme de la seva pròpia vida.

Per poder oferir la millor alternativa, les persones que són ateses a PHB, es disposa d’una Unitat de Diagnòstic, en la qual, un equip de professionals determina quina modalitat d’intervenció i quin programa s’ajusta millor a les necessitats de qui demanda l`ajuda.

El procés terapèutic es sustenta sobre tres pilars: la persona en tractament, l`entorn sociofamiliar i el centre. L`entorn sociofamiliar, sempre que n’hi hagi, adquireix una especial importància, ja que constitueix el nucli més proper i directe de la persona en tractament, de cara al seu procés de reinserció social i laboral.

Quan l`entorn sociofamiliar no pot acompanyar la persona en tractament en el seu procés, PHB ofereix un servei residencial per a qui no té aquest suport familiar, o per a qui és resident fora de l’illa de Mallorca.

Què oferim

Col·labora amb nosaltres

Noticies

Eroski lliura a PHB la recaptació de la seva campanya d`estiu 2020

18 Sep 2020

El quadernet per colorar, amb il·lustracions de Joan Escandell, dissenyat per a la campanya “Amb tu, la vida agafa color”, ha [...]

LEER MÁS

Formació de PQI per al curs 2020-2021

01 Sep 2020

Projecte Home Balears ofereix la següent formació de PQI per al curs 2020-2021:

Vos recordem que els PQI estan adreçats [...]

LEER MÁS

33 Aniversari Projecte Home Balears

28 Aug 2020

Aquest any degut a la situació excepcional que estem vivint, no podem celebrar el nostre 33 aniversari de la manera habitual.És per [...]

LEER MÁS