Què fem?

El compromís de Projecte Home Balears (PHB) amb la societat d’aquesta comunitat es concreta en oferir tractaments, perquè les persones drogodependents puguin viure una vida lliure d’addiccions.

Per donar una resposta a aquesta problemàtica, PHB s’estructura en diverses àrees de treball. Aquesta divisió permet optimitzar els recursos, tot obtenint uns elevats estàndards de satisfacció, tant pel que fa al personal laboral com en l’equip voluntari, en les persones en tractament i en les seves famílies.

 Els programes oferts tenen la finalitat que cada persona recuperi el protagonisme de la seva vida. Per això és important que entengui que el problema no rau en la substància consumida sinó en un mateix. L’objectiu comú dels tractaments és que cada persona assumeixi el protagonisme de la seva pròpia vida.

Per poder oferir la millor alternativa, les persones que són ateses a PHB, es disposa d’una Unitat de Diagnòstic, en la qual, un equip de professionals determina quina modalitat d’intervenció i quin programa s’ajusta millor a les necessitats de qui demanda l`ajuda.

El procés terapèutic es sustenta sobre tres pilars: la persona en tractament, l`entorn sociofamiliar i el centre. L`entorn sociofamiliar, sempre que n’hi hagi, adquireix una especial importància, ja que constitueix el nucli més proper i directe de la persona en tractament, de cara al seu procés de reinserció social i laboral.

Quan l`entorn sociofamiliar no pot acompanyar la persona en tractament en el seu procés, PHB ofereix un servei residencial per a qui no té aquest suport familiar, o per a qui és resident fora de l’illa de Mallorca.

Què oferim

Col·labora amb nosaltres

Noticies

Ahir va tenir lloc en la Catedral de Mallorca i a porta tancada el tradicional Concert de Dilluns de Pasqua

30 Mar 2021

El tradicional Concert de la Catedral que Projecte Home Balears celebra cada any en la Catedral de Mallorca es va realitzar ahir a [...]

LEER MÁS

Nou punt d`informació en Alcúdia

25 Mar 2021

El Centre Integral de Projecte Home Balears a Inca disposa d`un nou punt d`informació en Alcudia, amb el qual es [...]

LEER MÁS

Rèquiem de Rèquiems en la Catedral de Mallorca

23 Mar 2021

La Catedral de Mallorca acollirà dilluns que ve 29 de març, a les 20.30 hores, el tradicional concert [...]

LEER MÁS
Info Cookies

Usem cookies, creiem que ajuda a tenir millors experiències web. Prem AQUÍ   per a més informació
Rebutjar Acceptar