Home > Què fem

Altres iniciatives

Projecte Home Balears, conscient de la realitat del seu entorn, ha posat en marxa projectes més amplis que l’ajuden a complir les seves finalitats fundacionals, com són la formació, la investigació i la inserció laboral, i alhora ajudar al finançament dels tractaments i la prevenció de conductes addictives.

Gestió de les boies de fondeig a Formentor

Projecte Home Balears comunica que,

lamentablement aquesta temporada de 2021, a causa de circumstàncies alienes a la nostra voluntat, no podrem gestionar els ancoratges controlats de la Badia de Formentor.

El nostre afany per treballar en pro de la flora i fauna Balear, junt a l`objecte social de PHB -reinserció social i laboral de persones amb problemes d`addiccions- ens ha dut a treballar durant més d`11 anys en aquest tram de costa, gestionant el camp de boies ancorades a estructures preexistents de més de 20 anys d`antiguitat, contribuint d`aquesta manera a conservar la posidònia i la fauna marina existents a la zona.

La raó consisteix en el fet que PHB no ha obtingut, avui dia, la preceptiva autorització quadriennal emesa per la Demarcació de Costas de Balears, organisme dependent del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic.

La renovació d`aquesta AUTORITZACIÓ es va sol·licitar al desembre de 2019 , per a les temporades 2020-2023, havent operat en la temporada 2020 amb una autorització temporal. S`ha exposat de manera clara i fefaent el desastre ecològic que suposaria el no atorgar autorització ni a PHB ni a cap altra entitat per a la Badia de Formentor.

No obstant l`anterior, en data d`avui, i després de nombrosos intents, no hem rebut resposta positiva, per la qual cosa ens veiem obligats a informar de la present decisió, agraint per endavant la comprensió i respecte envers l`entorn de la citada Badia de Formentor.

Confiem sigui una situació transitòria que pugui ser solucionada de cara a la temporada 2022.

Sempre a la seva disposició,

 

Projecte Home Balears

 

Benfet Serveis i Manteniment

Benfet Serveis i Manteniment neix per facilitar la inclusió social i integració laboral de persones en risc d`exclusió social, amb baix nivell d`ocupabilitat.

Mitjançant l`acompanyament en la inserció permetrem que aquestes persones puguin millorar les competències professionals, posar en pràctica les habilitats laborals i coneixements tècnics que els permetran accedir a un entorn laboral normalitzat.

"Projecte Home Balears Inserció, S.L." compte, mitjançant les seves entitats promotores, amb l`experiència de més de 12 anys en el desenvolupament i execució de contractes i serveis amb entitats públiques i privades.

Oferim serveis de manteniment integral tant d`espais naturals com urbans, edificis, instal·lacions, comunitats de veïns, etc.

 

Informació i contacte:

Telf. 971 793 750  – 608 253 211

E-mail: info@benfetserveis.com

Info Cookies

Usem cookies, creiem que ajuda a tenir millors experiències web. Prem AQUÍ   per a més informació
Rebutjar Acceptar