Home > Què fem

Altres iniciatives

Projecte Home Balears, conscient de la realitat del seu entorn, ha posat en marxa projectes més amplis que l’ajuden a complir les seves finalitats fundacionals, com són la formació, la investigació i la inserció laboral, i alhora ajudar al finançament dels tractaments i la prevenció de conductes addictives.

 

Gestió Mercat de segona mà Son Bugadelles

 

Mitjançant la nostra empresa d`inserció Benfet Serveis i Manteniment, la nostra entitat, com a concesionària del servei públic, organitza, gestiona, controla i col·labora en la tramitació de les pertinents autoritzacions relatives al Mercat de segona mà de Son Bugadelles.

El Mercat es celebra cada dissabte en el Polígon industrial de Son Bugadelles.

Per a més informació i reserves visiti la web oficial: Son Bugadelles

 

 

Benfet Serveis i Manteniment

 

Benfet Serveis i Manteniment neix per facilitar la inclusió social i integració laboral de persones en risc d`exclusió social, amb baix nivell d`ocupabilitat.

Mitjançant l`acompanyament en la inserció permetrem que aquestes persones puguin millorar les competències professionals, posar en pràctica les habilitats laborals i coneixements tècnics que els permetran accedir a un entorn laboral normalitzat.

Benfet Serveis i Manteniment compta, mitjançant les seves entitats promotores, amb l`experiència de més de 12 anys en el desenvolupament i execució de contractes i serveis amb entitats públiques i privades.

Oferim serveis de manteniment integral tant d`espais naturals com urbans, edificis, instal·lacions, comunitats de veïns, etc.

GUIA DIDÀCTICA COMPRA PÚBLICA RESPONSABLE

 

 

Informació i contacte:

Telf. Telf. 971 793 750 (ext. 111) – 608 253 211

E-mail: benfetserveis@projectehome.com

 

 

Info Cookies

Usem cookies, creiem que ajuda a tenir millors experiències web. Prem AQUÍ   per a més informació
Rebutjar Acceptar