Home > Què fem

Altres iniciatives

Projecte Home Balears, conscient de la realitat del seu entorn, ha posat en marxa projectes més amplis que l’ajuden a complir les seves finalitats fundacionals, com són la formació, la investigació i la inserció laboral, i alhora ajudar al finançament dels tractaments i la prevenció de conductes addictives.

Gestió de les boies de fondeig a Formentor

http://www.boiesformentor.org/

Fundació Nous Vents-Projecte Home Balears serà l`encarregada fins l`any 2019 de la gestió del camp de boies preexistent per a fondeig regulat d`embarcacions a un tram de costa de la badia de Formentor al terme municipal de Pollença.


Objectiu

L`objectiu d`aquesta iniciativa és implantar un mecanisme de protecció de la posidònia, planta marina exclusiva del mar Mediterrani i de gran valor ecològic. Pel que no es permet tirar l`ancora en el camp de boies.

Gestió

La gestió dels fondeijos controlats en la badia de Formentor la durà a terme la Fundació Nous Vents- Projecte Home Balears. La Fundació Nous Vents pertany a Projecte Home i té per objecte la reinserció laboral de persones en risc d`exclusió social. Projecte Home Balears, per la seva banda, és una ONG especialitzada en el tractament i rehabilitació de drogodependientes. Així, la gestió d`aquest projecte no té ànim de lucre: els beneficis es destinaran a la causa social de l`entitat.

Tarifes i requisits:

Segons disponibilitat

-REQUISITS boies BLAVES:

  1. Presentar DNI i certificat d`empadronament en el municipi de Pollença.
  2. Utilització Limitada a 24 hores.
  3.  Atorgament per ordre d`arribada fins a completar les 15 boies assignades.

Contacte:

Els vaixells podran comunicar-se directament amb el nostre personal al telèfon 606 090 131 o pel canal 71 o cridar als telèfons de les nostres oficines administratives en horari de treball ( Dilluns a divendres de 9 am a 3 pm): 971 793 750 (extensió 42-44) 

Empresa d`Inserció - Projecte Home Balears S.L. 

"Projecte Home Balears Inserció, S.L." neix per facilitar la inclusió social i integració laboral de persones en risc d`exclusió social, amb baix nivell d`ocupabilitat.

Mitjançant l`acompanyament en la inserció permetrem que aquestes persones puguin millorar les competències professionals, posar en pràctica les habilitats laborals i coneixements tècnics que els permetran accedir a un entorn laboral normalitzat.

"Projecte Home Balears Inserció, S.L." compte, mitjançant les seves entitats promotores, amb l`experiència de més de 12 anys en el desenvolupament i execució de contractes i serveis amb entitats públiques i privades.

Oferim serveis de manteniment integral tant d`espais naturals com urbans, edificis, instal·lacions, comunitats de veïns, etc.

 

Informació i contacte:

Telf. 971 793 750 (ext. 26 i 20) – 608 253 211

E-mail: empresainsercio@projectehome.com

Info Cookies

Usem cookies, creiem que ajuda a tenir millors experiències web. Prem AQUÍ   per a més informació
Rebutjar Acceptar