Home > Noticies

II Torneig de Golf solidari

 Projecte Home Balears ha organitzat el segon torneig de golf solidari en les instal·lacions del Club de Golf Sta. Ponsa I la recaptació del qual anirà destinada íntegrament a programes de prevenció d`addiccions en joves de l`entitat.


Dissabte 12 de novembre, a les 9.00 hores va començar el II Torneig de Golf Solidari a les instal·lacions del Club de Golf Sta. Ponsa I.


Un dia perfecte per a la pràctica del golf en unes immillorables instal·lacions com les del Club de golf Sta. Ponsa I  que ha acollit de manera altruista i possibilitat la celebració per segon any consecutiu del Torneig de Golf solidari a benefici de Projecte Home Balears.

El torneig en el qual varen participar 44 parelles, es va jugar sota la modalitat Fourball Stableford a 18 clots. Els premis als guanyadors i guanyadores van ser per a les següents categories, Escratx, hàndicap, hàndicap Dames i els premis especials per a la bolla més pròxima, drive més llarg dames i drive més llarg cavallers.

Així mateix volem agrair a les entitats i empreses que van participar en la logística i/o van cedir regals per a premis i sortejos, així com a totes les persones participants en el torneig i que amb la seva aportació van contribuir solidàriament al sosteniment de l`entitat i concretament, dels programes de prevenció de les addiccions en les persones joves de Projecte Jove.

 Foto de los ganadores y ganadoras del II Torneo de Golf Solidario

Info Cookies

Usem cookies, creiem que ajuda a tenir millors experiències web. Prem AQUÍ   per a més informació
Rebutjar Acceptar