Home > Què fem

Programa Ciber (addiccions tecnològiques)

Des de Projecte Home Balears portem anys treballant per a prevenir, atendre i donar resposta als problemes generats per les addiccions de la Societat Balear
mitjançant la recerca i el desenvolupament de programes de prevenció i teràpia.

El nostre objectiu és que la persona pugui aconseguir la seva autonomia, creixement personal i una adequada integració sociolaboral. En els últims anys les conseqüències derivades del mal ús de les Tecnologies digitals han anat cobrant importància, convertint-se a vegades en un problema que preocupa famílies, professionals i les pròpies persones afectades.

Amb la finalitat de donar una resposta a aquesta situació en 2017 es crea el programa Ciber. Ciber és un Programa de Prevenció indicada i de tractament educatiu-terapèutic de l`ús problemàtic i/o abús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

El programa té un doble objectiu general:

  • La formació i capacitació a l`entorn familiar en relació amb l`ús saludable de les TTDD
  • El tractament educatiu terapèutic davant l`ús problemàtic de les TICS. Això inclou l`addicció a videojocs i addicció a apostes en línia.

Si vols saber més sobre aquest programa o consideres que necessites ajuda en relació amb les tecnologies digitals, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres:

sofia@projectehome.com 

tel.: 971793750/ 699307531/699307529

Joana Mª Solano, terapeuta del Programa Ciber, ens ho explica en primera persona. 

Info Cookies

Usem cookies, creiem que ajuda a tenir millors experiències web. Prem AQUÍ   per a més informació
Rebutjar Acceptar