Home > Noticies

Suport de la Fundació "la Caixa"

El projecte Centre de Tractament Integral (CTI) de Menorca que va presentar la nostra entitat a la Convocatòria Illes Balears 2022, en el marc del Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials, ha estat aprovat.

Aquest suport econòmic ens permetrà millorar les infraestructures de l’entitat i, sens dubte, el servei ofert a les persones residents de Menorca que acudeixen al nostre CTI.

L`apertura, en 2020, del CTI de Menorca ens ha permès ampliar l’oferta de serveis oferts a l’Illa des de l’any 1994, complementant l’oferta pública i obrint nous dispositius, com el Centre de dia, únic a l`illa, i el dispositiu d’atenció a addiccions comportamentals, que donen resposta a la demanda en augment.

Els bons resultats del CTI requereixen una ampliació i millora dels espais disponibles per tal de poder continuar oferint un servei de qualitat a la societat menorquina. La col·laborció de “la Caixa” es destinarà a finançar part de les despeses de l’ampliació i reforma del local actual.

Agraïm sincerament la col3laboració de la Fundació “la Caixa”, que contribueix a millorar la qualitat de vida de les persones que es troben en situació de vulnerabilitat social.

 

Info Cookies

Usem cookies, creiem que ajuda a tenir millors experiències web. Prem AQUÍ   per a més informació
Rebutjar Acceptar